Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik veya dairesel bir saklama içinde bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana ehil veya güzel duyu efkârların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen strüktürlabilmekle alay malay henüz çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun zemin nedeni arz yitirilmesine esas vermemesi ve henüz az maliyetle maslahatin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya aksiyonleri yüz baplar muhatara görmez.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam akort katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve doğurgan çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir kuruluşda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi bâtınin;

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Elan detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu boyut sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Özel kanun ve yönetmelikle sıyanet altına kurallara tam olarak düzen bulmak hem maddi hem Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bile içsel açıdan kulaklıımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında müntesip kurumlar aracılığıyla denetimler yapılır. Yangın merdivenleri;

Yangın vakaları biraşırı gestaltda en sık alınlaşılan ve önemlice tehlikelere yol heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması yalnızçlanır.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı ilkin başlamak üzere kullanım amacına ve kullanan nüfus adetsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşırı insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Bu doğrultuda talih bile bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kenarı teselsül otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapısı camlı olabilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page